Recept

Pasta alla Norma

Pasta alla Norma - Galbani
Preparazione

Versnipper de ui en de teentjes look en laat ze licht aanbakken in wat olijfolie.

Giet hierbij je tomatenpassata en laat 10 min doorkoken.

Ondertussen snij je de aubergines in blokjes van 2 cm, verspreid ze over een bord en doe er wat zout over.

Snij ook je mozzarella in kleine stukjes.

Breng water met een klein beetje zout aan de kook om je pasta in te koken.

Verhit arachideolie of frituurolie in de pan en bak de aubergine mooi bruin. Neem ze eruit en leg ze onmiddellijk op vellen keukenrol om ze hierop af te drogen. (Je doet dit best in verschillende keren, zodat de aubergines wat plaats hebben om te bakken).

Giet je pasta af, meng ze onder je tomatensaus en doe de aubergines erbij. Om af te werken snij je de mini mozzarella bolletjes in twee en verdeel je deze over de pasta.

Werk af met basilicum en buon appetito!

Dit recept delen De link is gekopieerd