Recept

Conchiglioni met spinazie en Ricotta

Conchiglioni met spinazie en Ricotta - Galbani
Preparazione

Begin met het bereiden van de saus: snipper de ui fijn, hak het teentje knoflook en fruit het geheel in een beetje olijfolie.

Voeg de grof vermalen gepelde tomaten toe, peper en zout, en laat het geheel 10 minuten op zacht vuur koken.

Kook de conchiglioni in licht gezouten kokend water. Als ze gekookt zijn giet je ze af en zet ze apart.

Kook de spinazie ook in licht gezouten kokend water. Als de spinazie klaar is dan giet je hem af en hakt hem fijn.

Meng in een schaal de Ricotta van Galbani, de eierdooier, de gehakte spinazie en wat nootmuskaat. Voeg peper en zout toe en garneer met je conchiglioni.

Bedek een gratinschaal met de tomatensaus en leg er de conchiglioni op.

Bestrooi ze met de Paesano en doe ze 25 tot 30 minuten in de oven op 180°C.

Dit recept delen De link is gekopieerd