Recept

Tiramisu van geliefden

Tiramisu van geliefden - Galbani
Preparazione

Een romantisch diner. Neem eens wat anders dan de klassieke chocolademousse en laat jouw aanbidder de echte tiramisu ontdekken.

Breek de eieren en scheid het eiwit van de dooiers.

Klop je dooiers krachtig met poedersuiker.

Voeg een beetje rum of Amaretto toe aan de Mascarpone van Galbani.

Werk je crème van Mascarpone in de eierdooiers; als alles goed is ingewerkt zet je het mengsel apart.

Voeg enkele druppels citroensap toe voordat je het eiwit stijf klopt.

Leg op de bodem van de schaal de in koffie gedrenkte koekjes en voeg wat Amaretto of koffie toe om je tiramisu te versterken.

Bedek de koekjes met de crème met Mascarpone van Galbani.

Leg er weer koekjes op en nog eens crème.nn9. De laatste laag is een laag van Mascarpone.

Bedek de tiramisu en zet deze ten minste 4 uur in de koelkast.

Voor de presentatie bedek je de laatste laag chocolade met bittere cacaopoeder.

Tip van Miamissimo

Een tiramisu is het ideale dessert voor een romantisch diner.nnVoor een romantisch diner geef je de voorkeur aan een presentatie in individuele porties; gebruik daarom glaasjes.

Dit recept delen De link is gekopieerd