Recept

Tabouleh op z’n italiaans

Tabouleh op z’n italiaans - Galbani
Preparazione

Doe de groentebouillon in een pan. Voeg knoflook, laurier, tijm en peper toe. Breng het geheel aan de kook. Zet het vervolgens van het fornuis en laat het een uur trekken.

Bak ondertussen de spinazie in wat boter. Kruid dit met een beetje zout, peper en nootmuskaat. Doe er de peterselie bij en zet ook dit opzij.

Zeef de bouillon en giet deze bij de spinazie. Mix het geheel, zeef het opnieuw en breng het terug aan de kook.

Meng de couscous met twee eetlepels olijfolie. Giet daarop de warme bouillon, dek alles af en laat dit 10 minuten trekken.

Roer de couscous los met een vork.

Halveer ondertussen de tomaatjes en de mini mozzarellabolletjes.

Neem een ring voor de presentatie. Doe daar de couscous in en druk het goed aan. Dit recept voorziet voldoende ingrediënten voor vier personen.

Werk af met de tomaatjes, de mozzarella, de blaadjes basilicum en de fijngesneden kruiden. Overgiet alles met enkele eetlepels citroensap.

Tip van Miamissimo

Dit gerechtje smaakt bijzonder lekker met een stukje gegrilde vis.

Dit recept delen De link is gekopieerd