Recept

Bruschetta van cherrytomaten, pesto en Mozzarella.

Bruschetta van cherrytomaten, pesto en Mozzarella. - Galbani
Preparazione

Verwarm de over voor op 200°C.

Doe de Mozzarella, de tomaten, 2 eetlepels olijfolie en de Balsamico-azijn in een middelgrote schaal. Op smaak brengen met peper en zout.

Smeer elke helft van het brood in met een eetlepel olijfolie, en voeg peper en zout toe.

Bak ze in de oven op een bakplaat bedekt met bakpapier totdat het brood licht goudbruin is – ongeveer 6 tot 8 minuten.

Haal het brood uit de oven. Smeer het in met 3 eetlepels pesto en verdeel vervolgens de helft van het mengsel op basis van Mozzarella op de beide helften van het brood.

Doe ze 7 tot 9 minuten in de oven totdat de kaas begint te smelten en de tomaten warm zijn. Haal de twee broodhelften uit de oven en snijd elke helft in 6 stukken.

Dit recept delen De link is gekopieerd