Rollade van omelet met asperges en Mozzarella
Klop de eieren in een grote kom met een vork en voeg de Gran Gusto van Galbani, de nootmuskaat, het zout en de zwarte peper toe.
Bereid een rechthoekige schaal voor met bakpapier en schenk hier het mengsel van de omelet in.nnZet de schaal gedurende 15 minuten in de oven op 180°C.
Snijd in de tussentijd de Mozzarella in dunne plakjes en houd deze apart.
Was en schil de asperges: verwijder het harde uiteinde en laat ze 10 minuten of langer koken in kokend water, afhankelijk van de grootte, met de punten naar boven.
Fruit in een koekenpan de fijngehakte rode ui en de sjalot.
Voeg er de asperges aan toe en een eetlepel kookwater, peper en zout, en laat het op matig vuur 10 minuten koken.
Haal ze door de pureerzeef zodat je een dicht en romig deeg krijgt.
Haal de omelet uit de oven en leg deze op het aanrecht.
Haal het bakpapier weg en leg er de plakjes Mozzarella op gelijkmatige manier op.
Smeer er de crème van asperges op zodat het hele oppervlak van de omelet bedekt is.
Rol dit alles zorgvuldig op zonder dat de ingrediënten er aan de zijkant uitkomen en wikkel het goed stevig in plastic huishoudfolie.
Laat de omelet ten minste een uur in de koelkast rusten zodat hij compact wordt.
Koud opdienen.