Recept

Cannelloni met vlees

Cannelloni met vlees - Galbani
Preparazione

Kook in een grote hoeveelheid gezouten water de lasagneblaadjes die gaan dienen om de cannelloni te maken.

Bereid de farce door de Ricotta 250g van Galbani en de Gorgonzola Cremoso 150g van Galbani samen te kneden om een romige dichtheid te krijgen; voeg vervolgens de Pecorino en de aromatische kruiden toe en peper en zout naar smaak.

Vul elk lasagneblaadje met deze farce, rol ze op en vorm een cannelloni; ga verder totdat alle ingrediënten gebruikt zijn.

Beboter een schaal, leg er de cannelloni naast elkaar in en bedek ze met een klein laagje room en een beetje Pecorino.

Zet de schaal 20 minuten in de oven op 180°C; steek dan nog 2 minuten de gril aan.

Deze cannelloni zijn heerlijk geserveerd met wortels, courgettes, prei, witlof en rucola, gesneden in julienne en gefruit in een koekenpan met olie en boter,.

Dit recept delen De link is gekopieerd