Recept
				
			
		Conchiglioni met spinazie en Ricotta

				Preparazione
				
					
	
	
	
	
	
	
	
					
						
						
														
								
								
							
																				
						
						
					
				
			
		Begin met het bereiden van de saus: snipper de ui fijn, hak het teentje knoflook en fruit het geheel in een beetje olijfolie.
Voeg de grof vermalen gepelde tomaten toe, peper en zout, en laat het geheel 10 minuten op zacht vuur koken.
Kook de conchiglioni in licht gezouten kokend water. Als ze gekookt zijn giet je ze af en zet ze apart.
Kook de spinazie ook in licht gezouten kokend water. Als de spinazie klaar is dan giet je hem af en hakt hem fijn.
Meng in een schaal de Ricotta van Galbani, de eierdooier, de gehakte spinazie en wat nootmuskaat. Voeg peper en zout toe en garneer met je conchiglioni.
Bedek een gratinschaal met de tomatensaus en leg er de conchiglioni op.
Bestrooi ze met de Paesano en doe ze 25 tot 30 minuten in de oven op 180°C.
			
			0 commentaires
			
			
			
		
		
		
	
			
			Filter mijn zoekopdracht
			 recepten
			
			
			
		
		
		
	
			
			Zoek in onze recepten