Recept

Lasagne op Ligurische wijze

Lasagne op Ligurische wijze - Galbani
Preparazione

Rol het deeg uit om er een dun blad van te maken en snijd hieruit vierkanten van 5 tot 6 cm.

Laat ze gedurende een minuut koken in gezouten kokend water en doop ze dan in koud water. Giet ze af en leg ze te drogen op een theedoek of een stuk keukenpapier.

Bereid de pesto: was en droog de basilicum, meng de basilicum met de pijnboompitten, het zout, de geprakte knoflook en de olie.

Voeg er de Grana Padano D.O.P. van Galbani aan toe. Ontsteel de sperziebonen, was ze en breek ze in stukjes en laat de gedurende 3 tot 4 minuten koken in gezouten kokend water. Giet ze dan af en houd ze apart.

Schil de aardappels en ga te werk zoals voor de sperziebonen.

Meng de pesto met de béchamel, smeer er wat van op een strook deeg, spreid daarover wat sperziebonen uit en aardappels en bestrooi het met Mozzarella Cucina van Galbani die je net uit de diepvriezer hebt gehaald (tijd in de diepvries 20 minuten) en geraspt met een rasp met grote openingen.

Rol de lasagne op en leg ze op een beboterde plaat. Ga door tot alle ingrediënten op zijn.

Giet de béchamel tussen de lasagne, bedek ze met geraspte Mozzarella Cucina en doe ze op 220°C in de oven tot ze goudbruin zijn.

Dit recept delen De link is gekopieerd