Recept

Pizzaatjes gegratineerd met Grana Padano

Pizzaatjes gegratineerd met Grana Padano - Galbani
Preparazione

Verwarm de oven voor op 200°C.

Spreid of rol je bladerdeeg uit.

Snijd ongeveer 20 schijfjes van 6 cm doorsnee met behulp van een uitsteekvorm of een glas.

Leg ze op een plaat bedekt met een vel bakpapier en prik ze met een vork.

Klop het ei in een kom en smeer er wat van op elke schijf met een kwast.

Smeer ongeveer 1 tot 2 theelepels tomatensaus op elk pizzaatje en bestrooi deze met Grana Padano D.O.P. van Galbani.

Doe de pizzaatjes gedurende 12 tot 15 minuten in de oven. Controleer de baktijd: de randen moeten mooi gekleurd zijn.

Tip van Miamissimo

Deze kleine pizza’s van bladerdeeg zijn makkelijk te maken en praktisch voor het aperitief of als voorgerecht; ze kunnen ook de vorm aannemen van een grote taart die je met z’n allen deelt.

Doe er voor meer smaak enkele olijven op voor ze te bakken.nAls je de tijd hebt, denk er dan aan om zelf je tomatensaus te maken: je pizzaatjes zullen nog lekkerder zijn!

Nu is het aan jou om met dit simpele recept te spelen en pizzaatjes op je eigen wijze te maken.

Dit recept delen De link is gekopieerd