Recept

Cannelloni met Ricotta en saucijs

Cannelloni met Ricotta en saucijs - Galbani
Preparazione

Bereiding van de saus: giet een scheutje olijfolie extra vierge in een antiaanbakpan en voeg een teentje knoflook toe.nnLaat enkele minuten op het vuur en voeg dan een blik gepelde tomaten toe: geef aroma met de fijngesneden basilicum, peper en zout.

Laat het op matig vuur koken gedurende 20 minuten totdat je een saus krijgt die dik en geurig is.

Doe een eetlepel olijfolie extra vierge in een andere antiaanbakpan alsmede de in stukken gesneden saucijs zonder vel.

Laat het op matig vuur gedurende 10 minuten totdat het vlees goudbruin is. nnBereid de farce in een aparte kom: meng de Ricotta van Galbani met de stukken saucijs en 50 gr Grana Padano D.O.P. van Galbani. Voeg zout, peper en een beetje nootmuskaat toe.

Kook de lasagneblaadjes in water en giet ze af.

Doe op elke korte zijde van een lasagneblaadje twee lepels farce en rol het blaadje op zodat je de vorm van cannelloni krijgt.

Doe het zelfde met de andere lasagneblaadjes om de ingrediënten op te maken.

Giet in een ovenschaal wat lepels tomatensaus en leg de Cannelloni er in.

Giet de tomatensaus over de cannelloni en bedek ze met Grana Padano D.O.P. van Galbani.

Dit recept delen De link is gekopieerd